تاریخ واریز حقوق مرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی | آیا معوقات فروردین در مردادماه پرداخت می‌شود؟ چرا زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص نیست؟ جزئیاتی از پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان تأمین اجتماعی گلستان | آیا بانک رفاه به تامین اجتماعی برمی‌گردد؟ بازنشستگان فرهنگی در انتظار دریافت مطالبات و مابقی معوقات همسان‌سازی هستند جزئیات صدور «دیبا کارت اعتباری» برای بازنشستگان، جانبازان و ایثارگران مشارکت مدیریت شهری و مردم مشهد برای بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل نشانی ملی جغرافیایی ایران برای اماکن خراسان رضوی بایسته‌های تشکیل خانواده در دوران معاصر زنگ خطر بازماندگی از تحصیل دستگیری سارقی که از ۸ سالگی در راه زندان بود پرونده جنایی هولناک؛ همدستی نوه و دوستش برای قتل مادربزرگ پلنگ ایرانی، نگهبان باغ وحش اسرائیل را کشت شرور خطرناک تهران در دام پلیس اطلاعات ۱۶ میلیون زن متاهل داریم، اما یک میلیون زایمان انجام می‌شود | سبزوار و تربت‌جام خراسان رضوی رکورددار کمترین میزان سزارین در کشور ۷۲۵ مدرسه در خراسان رضوی درحال ساخت | کمبود معلم به ۱۸ هزار نفر رسید بیمارستان‌ها باید آمار سزارین را کاهش دهند واژگونی ون زائران ایرانی در مسیر نجف به مهران با ۱۰ مصدوم (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) درددل‌های دردسرساز  | درباره اشتباهی به نام درددل کردن با یک آشنا یا غریبه غیرهم جنس آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد + فهرست (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) زنی جوان که متهم به قتل پیرمردی ۷۲ ساله است، در بازسازی صحنه جرم: پدرم من را معتاد کرد اولیای دانش آموزان مشهدی شرکت‌کننده در آزمون سمپاد چشم انتظار پاسخ پلیس فتا مشهد در جمع خنک‌ترین مراکز استان کشور (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) تأکید معاون استاندار خراسان رضوی بر ایمن‌سازی مسیر زائران در دهه پایانی صفر بانک‌ها در صدر قطع برق مشهد درباره دکتر شیرین بیانی بانوی تاریخ‌نگار، پژوهشگر و نویسنده | راوی تاریخ با بیان شیرین روح مدارا آزادی یک محکوم به قصاص به ضمانت امام رضا(ع)
سرخط خبرها

پرتقاضاترین مرز برای خروج در اربعین ۱۴۰۳ کدام است؟

  • کد خبر: ۲۴۲۳۱۸
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
پرتقاضاترین مرز برای خروج در اربعین ۱۴۰۳ کدام است؟
معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: حدود ۹۵ درصد متقاضیان سفر اربعین مرز‌های زمینی را برای خروج انتخاب کرده‌اند و مرز مهران بیشترین متقاضی را داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا محمدی گزارشی از آخرین وضعیت ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح تا بعدازظهر سه‌شنبه ۹ مردادماه ارائه و اظهار کرد: ثبت‌نام در این سامانه برای بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای و برنامه‌ریزی در کمیته‌های ستاد مرکزی اربعین ضروری است. تا ظهر روز سه‌شنبه ۹ مردادماه حدود ۶۵۰ هزار نفر در سامانه سماح، نام‌نویسی قطعی کرده‌اند که حدود ۶۴ درصد آنها آقا و ۳۶ درصد متقاضیان خانم هستند.

وی افزود: تاکنون حدود ۹۵ درصد متقاضیان برای خروج از مرز‌های زمینی درخواست خود را در سامانه ثبت کرده‌اند. از این جمع حدود ۶۰ درصد قصد خروج از مرز مهران را دارند و ۲۰ درصد مرز شلمچه، ۹ درصد مرز خسروی، ۵ درصد مرز چذابه و ۵ درصد مرز هوایی را انتخاب و باقیمانده نیز برای خروج از دیگر مرز‌های زمینی ابراز تمایل کرده‌اند. از متقاضیانی که به صورت زمینی درخواست عزیمت به عراق در ایام اربعین را ثبت کرده‌اند، ۴۲ درصد قصد عزیمت با استفاده از وسیله نقلیه شخصی را دارند.

محمدی با بیان اینکه این آمار موقت بوده و در روز‌های آینده به‌روز رسانی می‌شود، ادامه داد: از متقاضیان سفر اربعین می‌خواهیم که نام‌نویسی خود در سامانه سماح را به روز‌های آخر موکول نکنند و هرچه زودتر در سامانه نام‌نویسی کنند. مبنای برنامه‌ریزی‌های کمیته‌های مختلف ستاد مرکزی اربعین، تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در سامانه سماح است، بنابراین باید به این مهم توجه ویژه‌ای شود.

معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت اضافه کرد: متقاضیان اربعین ۱۴۰۳ نام‌نویسی خود را در سامانه سماح با انتخاب بسته بیمه‌ای و واریز مبلغ آن و دریافت کد رهگیری کامل کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->